Am pornit într-o călătorie virtuală jucăușă și educativă în jurul lumii. Un singur click i-a dus pe copii, profesori și părinți mai aproape de țările îndrăgite de pe cele 7 continente. Prima oprire a fost chiar în România, apoi ne-am îndreptat spre Italia, Rusia, China, Mexic, Australia, Germania, India, Egipt, Brazilia. Fiecare poveste a țării conține cele mai importante informații legate de istorie, geografie, tradiții, invenții, personalități, dar și o secțiune de FUN FACTS. Conținuturile sunt înregistrate audio, iar fiecare poveste se termină cu un quiz pe care copiii îl pot completa direct pe computer, tabletă, telefon. Nu în ultimul rând, cei mici pot asculta și povești tradiționale ale fiecărei țări în parte. În plus, am organizat 5 întâlniri online cu toți copiii din țară care au iubit călătoriile, iar cei mai activi micuți au primit câte un kit personalizat cu obiecte precum glob pământesc, boxă portabilă, stickere, pașaport.

Proiectul se îmbogățește permanent cu destinații noi.

Beneficiari

Temele pe care le punem în discuție pot fi folosite la orele de geografie, istorie, dezvoltare personală sau educație civică și socială, acasă și la școală. Beneficiarii direcți sunt cei peste 260 copii care au participat la întâlnirile noastre online, cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani, România și diaspora. De asemenea, toți copiii care ascultă povești pe www.afostodata.ro. Nu în ultimul rând, beneficiarii indirecți sunt cadrele didactice care pot folosi conținuturile la școală și părinții care își doresc să asculte povești alături de cei mici.

Povești în jurul lumii este un proiect finanțat de StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Povești în jurul lumii Despre
Povești în jurul lumii Despre

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori