ROMÂNI DE POVESTE

ROMÂNI DE POVESTE

Numele noastre sunt George Enescu, Mihai Eminescu, Henri Coandă, Ion Creangă, Nadia Comăneci, Ștefan cel Mare, Al. I. Cuza, Constantin Brâncuși, Smaranda Brăescu, Hariclea Darclée, Ana Maria Brânză, Sofia Nădejde. Ne poți descoperi, pe rând, în ateliere #AfostOdata.

Propunem o întâlnire/o serie de întâlniri cu elevii din clasa pregătitoare – a IV-a cu ocazia zilei de 1 decembrie sau cu ocazia unor sărbători specifice cum ar fi ziua de 15 sau 24 ianuarie, etc. Ne puteți invita în clasa voastră de Ziua Muzicii, Ziua Artei, Ziua Sportului și, de fapt, puteți găsi orice ocazie de a ne primi la școală în ore precum Dezvoltare personală, Educație Civică, Istorie, Comunicare în Limba română.

Echipa #aFostOdata pregătește jocuri individuale și de echipă, jocuri care implică simțurile, jocuri de mișcare, elemente audio-video, adaptate nevoile specifice, în funcție de grupa de vârstă.

Atelierul durează o oră, include toate materialele și obiectele tematice (steag, jucărie sau alte obiecte, în funcție de poveste), iar costul este de 45 lei/participant (București și împrejurimi). La final toți copiii primesc o amintire care să le rămână pe birou sau în ghiozdan. Pentru varianta online a atelierului se va percepe o taxă de 25 RON/copil

Formular înscriere