Despre noi

A fost odată… o echipă fără astâmpăr (Mihăilescu Măriuca și Andra Cărbunaru) care se gândea cum să facă astfel încât copiii să râdă mai mult, să învețe lucruri noi și, mai ales, să aibă răbdare să… asculte.

Suntem Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture și iubim educația non-formală. Misiunea noastră este să producem conținut de calitate într-o manieră modernă și digitală, promovând diversitatea și incluziunea pentru toți copiii, cu sau fără deficiență de auz. 

Din 2018 construim un concept unic în România în format audio, dar și în limba semnelor române cu povești, basme, povestiri, fișe de lucru și quiz-uri interactive care pot fi accesate GRATUIT ca stream sau download. În plus, punem la dispoziție conținutul audio și ca Podcast în iTunes și Spotify.

Începând cu februarie 2020 platforma a fost omologată ca mijloc de învățare de Ministerul Educației pentru învățământul primar și gimnazial special și de masă – omologat cu nr. 25.894/I/12.03.2020 (Școala de povești). Pe lângă alți parteneri, ne bucură și colaborarea pe care o avem cu ISMB si alte inspectorate din țară si ANDPCDA.

2021 – Gala Societății Civile – Premiul I – Programe pentru Tineret

2022 – Gala Dezvoltării Durabile – Mențiune la categoria Punct ochit, Punct lovit cu proiectul #Evaluare Națională

2022 – Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderași – Liderul anului 2021 în educație prin povești

Apariții MEDIA

Parteneri

Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Cartier HUB
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori