Carnaval in jurul lumii

În perioada septembrie – noiembrie 2021, caravana poveștilor #AFostOdată a ajuns în sectorul 2 al capitalei. Grație cofinanțării Primăriei Sectorului 2, 350 de elevi din opt școli de masă și două școli speciale au participat la atelierele de educație non-formală inițiate de Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 și Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Tema atelierelor a fost CĂLĂTORIA și, prin intermediul carnavalului, copiii au zburat cu gândul în cele mai frumoase locuri de pe planetă.

 

Proiect incluziv

Întregul conținut este tradus și în limba semnelor române si poate fi accesat pe canalul de youtube A fost odată. 

Bazându-se pe informațiile atent structurate pe platforma online https://afostodata.ro/in-jurul-lumii/, pe fișe și quiz-uri interactive, proiectul duce elevii și cadrele didactice în zece țări impresionante prin cultură, istorie, geografie: SUA, Polonia, Turcia, Japonia, Argentina, Kenya, Israel, Elveția, Franța și Grecia.

Carnaval in jurul lumii
Carnaval in jurul lumii

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori