Scriitori de poveste

Prin Scriitori de poveste ne dorim să încurajăm dialogul între tineri și creatorii de conținuturi editoriale. Pornind de la poveștile de viață ale scriitorilor Mihai Eminescu, Ion Creangă, Nicolae Iorga, Sofia Nădejde, I.L. Caragiale și Lucian Blaga, 5 scriitori contemporani, Simona Antonescu, George Cornilă, Iulian Tănase, Veronica Niculescu, Luiza Vasiliu vor sta față în față cu elevi de gimnaziu și de liceu în 5 întâlniri la MNLR și vor încuraja accesul la lectură.

Pe durata proiectului vom implementa și o expoziție interactivă pe gardul Muzeului Național al Literaturii Române în care conținutul va putea fi accesat de trecători cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul unui QR code.

Un proiect cultural finanțat de:

Scriitori de poveste
Scriitori de poveste

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori