EduBoost Despre

Am pus în joc teme pentru oameni mari la mintea copiilor, întrebări complicate cu răspunsuri simple, sub formă de podcast-uri moderne, ilustrate sonor. Seria a debutat cu 8 podcast-uri ce pun în discuție teme de educație civică și a continuat cu 4 podcast-uri în care se explică drepturile copiilor. Textele sunt scrise de jurnaliști, antreprenori, scriitori, citite pe voci și ilustrate sonor de Valentin Eduard Panduru. Fiecare podcast a fost dezbătut în peste 10 întâlniri online și offline cu elevi din toată țara.

Teme de educație civică: ce este bunătatea, cum să fii în siguranța pe internet, cum să te raportezi la persoanele cu dizabilități, ce înseamnă banii, despre anturaj, ce înseamna responsabilitatea.

Drepturile copilului: educație, joc, informație, securitate.

Seria se îmbogățește permanent cu podcast-uri noi pe care te invităm să le asculți pe site, Spotify sau iTunes. De asemenea, textele sunt adaptate și pentru nivelul de înțelegere al copiilor cu deficiență de auz și sunt traduse în limba semnelor pe contul nostru de Youtube.

Proiectul a fost nominalizat la Webstock Awards 2021, categoria Podcasts.

Beneficiari

Temele pe care le punem în discuție pot fi folosite la orele de dezvoltare personală sau educație civică și socială, acasă și la școală. Beneficiarii direcți sunt cei peste 180 elevi care au participat la întâlnirile noastre online și offline, cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani. De asemenea, elevii celor 13 școli speciale din toată țara și toți copiii care ascultă povești pe www.afostodata.ro. Nu în ultimul rând, beneficiarii indirecți sunt cadrele didactice care pot folosi conținuturile la școală și părinții care ăși doresc să asculte povești alături de cei mici.

un proiect susținut de

EduBoost Despre

prin programul lumea prin culoare si sunet.

EduBoost Despre

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori