EDUboost - Protectia mediului inconjurator

Protecția mediului înconjurător

În perioada octombrie – decembrie 2022, caravana EDUboost va ajunge în 5 școli din Municipiul București. Grație finanțării Primăriei București, 200 de elevi din școli de masă și din învățământul special vor participa la atelierele de educație non-formală inițiate de Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture. Tema atelierelor pleacă de la 5 podcast-uri postate pe afostodata.ro despre Protecția mediului înconjurător și abordează teme precum Poluarea, Transportul alternativ, Cum avem grijă de păduri, Cum salvăm parcurile și Ce înseamnă un oraș verde. 

Proiect incluziv

Întregul conținut este tradus și în limba semnelor române și poate fi accesat pe canalul de youtube A fost odată sub formă de slog.

Bazându-se pe informațiile atent structurate pe platforma https://afostodata.ro/eduboost-podcast-de-buna-crestere/, pe fișe și quiz-uri interactive, proiectul susține elevii și cadrele didactice în Săptămâna Verde precum și în alte activități despre sustenabilitate care pot fi abordate la clasă sau acasă.

Proiect finanțat de:

EDUboost - Protectia mediului inconjurator

EDUboost - Protectia mediului inconjurator

Prima școală în care Caravana EDUboost s-a oprit este Liceul Tehnologic Special nr. 3 din Sectorul 2, profesor psihopedagog - Dinu Ștefania Alina.

Următoarea oprire din Caravana EDUboost este Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuță" din Sectorul 1, învățător Luminița State.

Am ajuns în Sectorul 4! Clasa Fluturașilor din Școala nr. 194 a participat astăzi la Caravana Eduboost, învățător Olteanu Mariana.

EDUboost a ajuns la Școala 280 din Sectorul 5, învățător Colțan Consuela.

Ultima oprire a Caravanei Eduboost este școala 169 din Sector 6, învățător Crâsnea Ioana.