Evaluare Nationala Despre

Am realizat 12 clipuri și 12 fișe educaționale care sintetizează materia pentru examenul național – Limba și literatura română, alături de profesorul Bogdan Rațiu. 

Evaluare Nationala Online 2021 este un răspuns-rapid la o situație paradoxală cu care s-au confruntat elevii și profesorii: după un an de școală online, în februarie s-a schimbat modul în care se da examenul. Evident, schimbarea a gasit profesorii și elevii nepregătiți. De aceea am sintetizat materia de Limba și literatura română, adaptând-o noilor cerințe, prin 12 clipuri și fișe educationale, youtube-style, pe limba copiilor aflați în fața primului examen important. 

În plus, am format parteneriate strategice pe termen lung cu instituții publice și private care ne-au ajutat să ducem conținutul în cât mai multe școli din țară. Fiecare temă a fost transferată și pe TikTok astfel încât să ajungem direct la publicul nostru. Profesorul Bogdan Rațiu le-a răspuns copiilor la întrebări în 4 sesiuni live care s-au încheiat cu peste 135K vizualizări, iar pe Youtube s-au adunat peste 54K video views în doar câteva luni. De asemenea, numărul de vizualizări ale clipurilor de TikTok a depășit 2M.

Teme clipuri

Evaluare Națională Online 2021 este un proiect finanțat de StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Evaluare Nationala Despre
Evaluare Nationala Despre