Exploratori de poveste

De 1 iunie echipa de povestitori #AfostOdata îi invită pe toți vizitatorii Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” să se bucure de o experiență imersivă subacvatică ce are în centru poveștile exploratorilor Grigore Antipa și Emil Racoviță.

Pornind de la poveștile exploratorilor din colecția Români de poveste, echipa #AfostOdata îi va aduce pe copii mai aproape de lumea subacvatică atât de iubită de oamenii de știință. Pentru a se bucura de experiența imersivă, vizitatorii vor pătrunde într-un spațiu care le va activa toate simțurile, ajutându-i să călătorească în timp, într-un cadru virtual subacvatic.

Un proiect finanțat de:

Exploratori de poveste

Copiii își vor putea alege și personaliza un desen 2D, apoi îl vor scana și, cu ajutorul tehnologiei, desenul lor va prinde viață 3D pe un perete al laboratorului. Granița dintre lumea fizică și cea digitală va transforma vizita la muzeu într-o experiență captivantă, modernă și educativă.

Scopul acestei expozitii deschisa pana la sfarsitul anului este să revoluționeze vizita la muzeu prin utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de gamification, atât analogice, cât și digitale. Un proiect participativ, in care lumea digitală evoluează în funcție de imaginile desenate de vizitatori.

Exploratori de poveste