Români de poveste - Carte

Români de poveste

49.00 lei

Și poveștile adevărate încep cu… A FOST ODATĂ.

Scrierile din acest volum îți vor dezvălui 24 de personalități de ieri și de azi care merită să fie descoperite și… altfel decât ai făcut-o până acum. Românii de poveste sunt cei care au pus țara noastră pe harta lumii prin descoperirile lor, prin recordurile mondiale pe care le-au doborât, prin arta sau talentul lor excepțional.

Află cine este soprana româncă pentru care s-a compus pentru prima dată un rol în operă, cum a învățat alfabetul Emil Racoviță de la Ion Creangă sau ce s-a întâmplat cu cele 200 de scrisori de dragoste pe care Nicolae Iorga i le-a scris soției sale.

Descriere carte:

Pornind de la ideea că dăm viață personalităților din manuale și busturilor din parc, le explicăm copiilor și adulților viața unor români simbol din domenii diferite: Mihai Eminescu, Ion Creangă, I.L. Caragiale, Lucian Blaga, Nicolae Iorga, Sofia Nădejde, Hariclea Darclée, George Enescu, Constantin Brâncuși, Nicolae Grigorescu, Al. I. Cuza, Ecaterina Teodoroiu, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Henri Coandă, Aurel Vlaicu, Emil Racoviță, Grigore Antipa, Nadia Comăneci, Smaranda Brăescu și Ana Maria Brânză.

Pentru comenzi completează formularul alăturat. Plata transportului (FAN Courier) se face la destinatar. Prețul acestuia variază între 29 – 44 RON.

Informații suplimentare

Dimensiuni

16.5 x 22 cm

Vârsta recomandată

Peste 6 ani

Data apariţiei

Decembrie 2023

ISBN

978-973-0-39382-8

Pagini

176