Pentru prima dată în România, 6 povești despre personalități remarcabile au prins viață în variantele audio și în limba semnelor române. Am scris poveștile lui George Enescu, Ion Creangă, Henri Coandă, Ștefan cel Mare și Nadia Comăneci într-o variantă modernă, creativă și atent ilustrată. În ianuarie 2021 seria s-a îmbogățit și cu povestea lui Mihai Eminescu. Fiecare poveste se termină cu un quiz pe care copiii îl pot completa direct pe computer, tabletă, telefon. În plus, am organizat 6 întâlniri online cu toți copiii din țară care iubesc poveștile, iar pe 15 ianuarie, de ziua marelui creator Mihai Eminescu, am atins un vârf de înscrieri al atelierelor noastre online: peste 100 de participanți. De asemenea, de ziua națională am organizat o întâlnire mixtă (copii cu și fără deficiență de auz) la Muzeul George Enescu din București unde marele violinist Alexandru Tomescu a citit pentru cei prezenți povestea lui George Enescu și a interpretat o compoziție pe vioara ce i-a aparținut Maestrului.

Beneficiari

Peste 400 copii care au participat la ateliere online și la întâlnirea de la Muzeul George Enescu, elevii școlilor speciale din toată țara și toți copiii care ascultă povești pe www.afostodata.ro. Nu în ultimul rând, beneficiarii indirecți sunt cadrele didactice care pot folosi conținuturile la școală și părinții care își doresc să asculte povești alături de cei mici.

Povești în jurul lumii este un proiect finanțat de StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow. Povestea lui Mihai Eminescu a fost realizată cu sprijinul oferit de Ministerul Culturii.

Români de poveste Despre

Povestea lui Mihai Eminescu a fost realizată cu sprijinul oferit de Ministerul Culturii.

Români de poveste Despre
Români de poveste Despre