Making of neCUVINTE

Making of – neCUVINTE – Teatru pentru schimbare socială

Trupa de teatru gestual neCUVINTE este o trupa de adolescenti de la Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz ”Sfânta Maria” din București. Noi i-am invitat sa joace la evenimentele noastre si pentru ca era evident ca sunt foarte talentati, ne-am gandit la un proiect potrivit lor, un masterclass, o pregatire intensiva de 6 luni alaturi de un actor profesionist – Eduard Adam de la Teatrul National si de profesoara lor Cristina Girniceanu, care sa aiba drept rezultat o piesa de teatru gestual – Visul lui Don Quijote, jucata pe o scena adevarata in fata publicului. De fapt, o sansa de a produce teatru pentru surzi, dar si pentru publicul larg, bazata pe potentialul lor creativ. Un proiect cultural finantat de AFCN.

 

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori