Călătoriile lui Gulliver

Atenție, ne scufundăm! Furtuna aceasta va scufunda curând corabia!

Așa începe povestea lui Gulliver, omul care iubea călătoriile pe mare și era gata oricând de noi aventuri. Aruncat de valuri pe o insulă necunoscută, el se trezește înconjurat de o mulțime de oameni micuți cât o palmă.

Liliputani! Urmând ordinele regelui lor, micuții îl adoptă pe Omul-Munte, îi oferă adăpost într-un vechi templu și îl hrănesc cu 1724 de porții de mâncare liliputane pe zi. La început sunt temători față de el, își țin distanța, un lanț subțirel dar puternic îl împiedică să plece prea departe de casa lui. Cu timpul însă, Gulliver devine parte din viața de palat, toți îl cunosc și îl ajută.

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori