Episodul 1 – Despre BUNĂTATE

Oare ce înseamnă să fii bun și de ce nu poți pune pur-și-simplu bunătatea în ghiozdan, printre cărți și caiete? Bunătatea nu e ceva ce se cumpără de la magazin. E ceva ce simți și face parte din tine. E o vorbă bună. Un gest mic, intenționat, pentru care nu aștepți nimic în schimb.

Bunătatea înseamnă să-i ajuți pe cei de lângă tine de fiecare dată când au nevoie. Iar vestea bună este că bunătatea nu se termină precum ciocolata, nu are limite. Ba mai mult, când ești bun, fii sigur că te vei simți și tu bine! Vei zâmbi mai mult și îți vei aminti de cel pe care l-ai ajutat sau l-ai ascultat. Cine a fost bun cu tine azi? Te-ai gândit? I-ai spus mulțumesc? Dar tu, tu pe cine ai ajutat? Cui i-ai zâmbit?

Fii bun în fiecare zi, ca în Povestea puiului de balaur scrisă de Ioana Bâldea Constantinescu.

Bunătatea este în interiorul tău… mereu. Fii bun cu ceilalți și schimbă lumea! Și nu uita, bine faci, bine găsești!

EDUboost

podcastul de buna creștere susținut de 

Episodul 1 - Despre BUNĂTATE

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori