PLANETA ALBASTRĂ

Sigur că te-ai întrebat cum ar fi dacă ai putea să faci unele lucruri pentru totdeauna. Și… ce s-ar întâmpla dacă le-ai face? Ar fi bine sau rău pentru tine și lumea din jur? Să știi că nu doar tu, ci o groază de cercetători, înțelepți și iubitori ai Naturii, se întreabă asta. I-au și dat un nume acestui gând: să poți face ceva pentru totdeauna și să fie bine înseamnă sustenabilitate.Pare interesant, așa-i? Astăzi vei afla despre sustenabilitate, puterea magică de a face lucruri bune pentru totdeauna, într-o poveste care începe, ca toate poveștile, cu a fost odată…

AFLĂ MAI MULTE!

EDUboost

podcastul de bună creștere susținut de

PLANETA ALBASTRĂ

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori