Episodul 3 – Despre MODELE în viață

Alegerea unui model pe care să-l urmezi este foarte importantă. Ai vrut vreodată să fii ca Batman, de exemplu? Sau ca o prințesă dintr-o poveste? E foarte bine să ai un model pentru că eroii buni din povești nu renunță niciodată la visurile lor. Când crești o să îți alegi alte modele. Uneori nici nu vei știi sigur ce îți place la un model pe care l-ai ales. Poate o să vrei să te îmbraci ca el, să mergi ca el, să fii pur și simplu ca el. Nu îți fie teamă să vorbești cu părinții despre oamenii pe care îi admiri sau îi urmărești pe internet, cu profesorii sau doamna învățătoare. Puteti vorbi împreună despre trăsături pozitive sau negative, ei vă pot sfătui și vă pot ghida. Și ce este foarte tare este că, de cele mai multe ori, părinții sau profesorii pot fi cel mai bun model de viață. Modelele trebuie să aducă lucruri bune în viața ta, să te învețe, să te susțină, să te facă să te simți liber… ca albastrosul în zbor. 

EDUboost

podcastul de buna creștere susținut de

Episodul 3 - Despre MODELE în viață

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori