PĂDURILE

Dacă observi un foc scăpat de sub control sună la pompieri și nu te avânta în flăcări, pune deșeurile în coșul de gunoi și mergi pe traseele marcate. Plantează un copac, atunci când ai ocazia, va fi distractiv și va ajuta mediul! Copacii cresc lent, dar îl poți observa an de an, îl poți măsura, fotografia și îngriji. A, și să nu uităm! Un om obișnuit din Uniunea Europeană folosește cam 160 kg de hârtie pe an. E mult? E puțin? În realitate, e nevoie de 5-10 litri de apă pentru a face o singură coală, iar industria celulozei și hârtiei utilizează cam 4% din consumul de energie din lume. Oau! Și totul începe cu un copac… așa că trage adânc aer în piept și gândește-te ce poți face TU pentru a te împrieteni cu natura și pentru a crea o lume mai bună acum și în viitor. Iar când tragi aer în piept amintește-ți că ai inspirat aerul pe care plămânii pământului, adică pădurile, l-au pregătit în laboratorul lor secret doar pentru tine.

EDUboost

podcastul de bună creștere susținut de

PĂDURILE

PĂDURILE
Episodul 16

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori