RECICLAREA

În esență, reciclarea e atunci când pui fiecare obiect la locul lui. Oamenii cumpără haine, alimente, jucării, mobila sau aparate electrocasnice; toate aceste lucruri vin ambalate in plastic, aluminiu,  hârtie, carton sau sticlă. Consumăm sau folosim ce am cumpărat, dar deșeurile ajung la gunoi. Ce înseamnă deșeuri?  Lucrurile de care nu mai avem nevoie. Unii le considera gunoaie, dar cu un mic exercițiu de imaginație și dacă le punem pe fiecare în coșuri separate – plastic, metal, sticla, hârtie – le putem transforma in resurse. La fel trebuie sa procedam si cu bateriile consumate, becurile arse sau electrocasnicele defecte. Le ducem la centrele de colectare pe care le găsim ușor.

EDUboost

podcastul de bună creștere susținut de

RECICLAREA
RECICLAREA
Episodul 15

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori