RESPECTUL

De câte ori ai auzit cuvântul „respect” și nu prea ai înțeles cum e cu chestia asta – „Fii respectuos, fii respectuoasă”? Dar ce-o fi respectul ăsta?! Dacă ar fi un emoticon, cum l-ai desena? Chiar, o fi existând vreun emoticon pentru respect? Eu l-aș vedea ca o față zâmbitoare care își scoate pălăria. Deci ar fi un domn. Sau poate o doamnă?!… Dacă respectul ar fi o persoană, în general, cum ar fi ea? Ar fi zâmbitoare, tristă, sobră? O zână, poate? Dar dacă nu ar fi un om, ci un animăluț, o floare, o țară?! Sau un extraterestru, că tot ne plângem că nu mai există în lumea asta bun simț, respect, politețe… 

EDUboost

podcastul de bună creștere susținut de

RESPECTUL
RESPECTUL
Episodul 14

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori