ANIMALELE de COMPANIE

Bună! Cum ar fi să creștem împreună? Adică să lucrăm în echipă, să învățăm lucruri noi unii de la alții, să fim mai mari, mai deștepți și mai atenți la cei din jur în fiecare zi. Și chiar se poate dacă ne culcușim lângă mama, tata, cățelul prietenos sau pisica răsfățată și ne spunem: EU sunt important, sunt în siguranță și sunt gata de orice provocare. Recunoaște. Mereu ți-ai dorit un blănos simpatic de care să ai grijă. Sau poate o pasăre cu pene colorate, un pește strălucitor sau o țestoasă. Și ei fac parte din familie, nu? Dacă ai deja un animal de companie știi despre ce vorbesc, iar dacă nu i-ai convins încă pe părinți să îți ia unul fii atent la povestea care urmează și învață cum să ai grijă de un animal și cum să interacționezi cu el.

AFLĂ MAI MULTE!

EDUboost

podcastul de bună creștere susținut de

ANIMALELE de COMPANIE

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori