Episodul 8 – Despre ANTURAJ

Ai vrut vreodată să crești mai repede și să fii om mare, la fel ca mama sau ca tata? Oare de ce? Ca să nu mai ai teme? Sau poate… ca să poți să stai la joacă toată ziua cu prietenii tăi fără să trebuiască să ajungi acasă la o anumită oră? Sau poate ca să ai banii tăi și să îți cumperi din ei multe înghetate și prajituri? Da, și eu mi-am dorit să cresc mai repede, dar acum, când sunt om mare îți spun doar atât: e greu să fii adult! Da, nu ai teme și nici limite de timp la joacă, dar ai o mulțime de alte lucruri complicate pe cap, cum ar fi… să ai grijă de copiii tăi, să le fii un exemplu bun, să fii răbdător și înțelegător. Pentru că… știi ce? Dacă părinții și prietenii nu sunt un model pentru copii, atunci se întâmplă ca în povestea elefantului Mahaghiri pe care o vei asculta în continuare. 

Despre ANTURAJ adaptare după o poveste indiană

EDUboost

podcastul de buna creștere susținut de

Episodul 8 - Despre ANTURAJ

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori