Episodul 5 – Despre RESPONSABILITATE

Oamenii mari folosesc cuvinte complicate. De exemplu, RESPONSABILITATE. E greu și să pronunțăm cuvântul, iar cei mari se așteaptă să știm imediat ce avem de făcut când ne spun ei să fim responsabili!  Parcă ți-am citit gândurile, nu-i așa? Ai dreptate: noi, cei mari, uităm câteodată că un comportament se formează în timp și cere atenție și grijă ca să crească frumos, exact ca o floare. În acest episod al podcastului de bună creștere, EduBOOST, vorbim despre asumarea răspunderii, despre ce înseamnă să fii un bun cetățean și chiar importanța votului la care veți avea dreptul peste câțiva ani. Pe scurt, despre lucruri de oameni mari, pe înțelesul copiilor. Să începem, așadar!

EDUboost

podcastul de buna creștere susținut de

Episodul 5 - Despre RESPONSABILITATE

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Cu ajutorul vostru de anul trecut am reușit să lansăm noul nostru site afostodata.ro, platforma pe care ne e așa de drag să intrăm acum. Avem planuri mari și pentru 2022, așa că alegerea voastră va conta!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori