Ana Maria Brânză

En garde! Gata de asalt? Stai, stai, nu ne luptăm de-adevăratelea, ci jucăm un joc… serios, elegant, manierat și inventiv. Jocul acesta se numește scrimă și, chiar dacă primul tău gând merge spre cavaleri care își apără onoarea, adevărul este că, scrima este un sport olimpic de mânuire a spadei, floretei sau sabiei ce a luat naștere la finalul secolului al XVII-lea în Italia.

Numele țării noastre a fost rostit de nenumărate ori în competiții de scrimă, mai ales odată cu apariția în concursuri a Anei Maria Brânză, românca de poveste care a câștigat 3 medalii olimpice și peste 20 de medalii mondiale și europene în cei 21 de ani de carieră în sport. Ascultă povestea ei și vei descoperi cât de multă bucurie îți poate aduce performanța și totodată cât de important este să îți urmezi visul, indiferent de obstacole și greutăți. Etes-vous pret(e)s? Allez!

Ana Maria Brânză

Rezolvă și Quiz-ul.

O poveste bazată pe articole online și documente din arhive publice. Dialogul conține numeroase exprimări formulate de echipa afostodată, adaptate pe înțelesul copiilor.

Românce de poveste este un proiect realizat cu sprijinul

Mihai Eminescu

Completează, semnează și alege să depui formularul 230 online, fără drumuri la ANAF, pentru NOI!

Dragi prieteni, e din nou perioada în care puteți alege către cine direcționați gratuit cei 3,5% din impozitul anual. Ne-ar plăcea să fim alegerea voastră în acest an, mai ales că știm cât de mult iubiți poveștile! Vă mulțumim!

Ca să facem procesul cât mai ușor, ne-am înscris pe o platformă unde puteți completa online Formularul 230:

Ne găsiți la ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE DIGITALĂ BIGGER PICTURE.

Desigur, puteți alege să mergeți direct cu formularul completat la ANAF sau îl puteți trimite prin Poștă, cu confirmare de primire. Ne-am bucura să fim primii în gândurile voastre atunci când vine vorba de povești, podcast-uri, materiale educative de calitate și... declarația 230.

Mulțumim!
Echipa de povestitori